SIGN UP TO GET YOUR 50 PURCHASE POINTS FOR FREE!
Previous
Previous Product Image

Flysh Mini Set

RM79.00
Next

Flysh Small 50g

RM39.00
Next Product Image

Flysh Gift Set

RM109.00

Flysh Gift Set

RM109.00

Purchase this product now and earn 2 Points!
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

PREMIUM SCENTED CANDLE

Alami bauan dalam rumah dengan penuh selesa. Wajib dimiliki setiap wanita yang menginginkan suasana kawasan yang berbau mewah.

 

100% NATURAL SOY & BEES WAX

Bebas kimia. Bahan natural, sesuai untuk yang ada asma, anak & haiwan.


1 SET BERSAIZ MINI

1 set yang sangat mewah cantik dijadikan hadiah birthday, pindah rumah, mother’s day, perkahwinan. Saiz mini senang nak bawa travel.


3 BAUAN YANG BERBEZA

Chillchoc, Roseberry, Ocean


PATI WANGIAN & BAHAN MENTAH DIIMPORT

Semua bahan Flysh diimport dari negara USA, Italy, France, Indonesia, Turkey.


TAHAN LAMA

1 set boleh tahan sehingga 1-2 bulan bergantung cara penggunaan.


EACH BOTTLE

Net weight : ±50g

Wax : Soy & Bees wax

Wick : Eco wick

Burn time : ±14 hours

Cover area : 800 sqft


SCENT FLAVOR

1. Chillchoc
Scent Accord : Rich, Creamy, Mocha
Indulge your senses in this creamy, rich and delicious aroma that will make you believe there’s a chocolate cake cooking in the oven.

2. Roseberry
Scent Accords : Sweet, Floral, Fruity
Floral scent of rose combined with the sweet and juicy strawberry aroma creates a luscious candle that will put a smile on your face.

3. Ocean
Scent Accords : Fresh, Aquatic, Breeze
Fresh mix of sea accords blended with bergamot and the essence of cedarwood makes it perfect as a lovely candle to remember the ocean.
_______________________________________________

FEEDBACK

“Saya tak suka bau coklat, tapi lepas saya cuba Chillchoc. Jadi ketagih pulak!” -Amirah

__

“Bau nyaman dan tenang sangat. Tadi sakit kepala. Sampai je candle terus buka parcel & nyalakan Flysh Roseberry, hilang terus sakit kepala tu” -Nas

__

“Kak Ikha ada asthma so memang elak pakai candle sebab asap kan. Flysh tak ada rasa lemas plus tak rasa bahang pun masa tengah bakar” -Kak Ikha

__

“Naja feveret yang Ocean tuu! Sebelum ni pernah cuba candle yang lain rasa sesak dada. Naja pakai Flysh tak rasa sesak nafas lansung walaupun terpasang lama” -Naja

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flysh Gift Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Get your high quality perfumes with us.

Shopping Info

Customer Service

© 2021 Sisterscent Perfume By Shaa.

Secure Payment

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping